Cryolipolise

Cryolipolise

41
11
3
51
111
121

Cryolipolise


Is cryolipolyse gevaarlijk? Wij bieden de cryolipolyse behandeling aan, omdat de liposuctie behandeling vaak geen goed alternatief is. Dit is een vraag die zo nu en dan gesteld wordt. Sommige mensen denken dat deze behandeling gevaarlijk kan zijn, omdat er ook wel wordt gesproken van vet bevriezen. Wanneer het vetweefsel wordt afgekoeld, geldt dit natuurlijk ook voor ander weefsel. Wordt dit weefsel niet beschadigd? Beide vragen zullen in dit artikel worden behandeld.


Wat kan de Cryolipose behandelen?

clatuu-zones
zones_cryo-201x300
zone-traitable-par-cryolipolyseHoe werkt een behandeling?


Als u er voor kiest om vet te verwijderen met behulp van de cryolipolyse methode, dan wordt uw vetweefsel sterk afgekoeld. Er wordt gesproken van vet bevriezen, maar in werkelijkheid wordt het vetweefsel alleen maar sterk afgekoeld. Bij lage temperaturen is het vetweefsel het weefsel dat als eerste wordt afgekoeld. Nadat dit weefsel gedurende 3 kwartier sterk is afgekoeld, wordt dit afgebroken door uw lichaam. Het wordt vervolgens afgevoerd, waardoor u dus ongewenst vet kwijt kunt raken. Het is wetenschappelijk aangetoond dat de cryolipolyse behandeling kan leiden tot een behoorlijke vetafname. De kans op complicaties is bij de cryolipolyse behandeling minimaal. De reden hiervan is dat er geen operatie nodig is. Het vetweefsel wordt alleen sterk afgekoeld. Omdat er niet hoeft te worden gesneden en er geen naalden aan te pas komen, is ook de hersteltijd erg kort. Als vetweefsel sterk wordt afgekoeld, wordt dit door het lichaam afgebroken. Voor ander weefsel gelden lagere temperaturen, waardoor het geen kwaad kan als u de cryolipolyse behandeling ondergaat. De cryolipolyse behandeling is één van de veiligste behandelingen om vet te verwijderen. Er hoeft niet te worden gesneden of geprikt. Het gebied waar u vet kwijt wilt raken, wordt alleen sterk afgekoeld. Op de vraag of cryolipolyse veilig is, kan dus positief worden geantwoord. Het is wel belangrijk dat u de behandeling laat uitvoeren door een ervaren specialist. Daarnaast is het belangrijk dat u kiest voor een kliniek. 


Welke bijwerkingen zijn er?

In het behandelde gebied kunnen tijdelijke verschijnselen optreden, zoals blauwe plekken en roodheid. Kort na de behandelsessie is het normaal dat u een doof gevoel ervaart op de plaatsen die behandeld zijn. Deze tijdelijke verschijnselen verdwijnen vanzelf. In enkele gevallen is er sprake van langdurig aanhoudende zwellingen. Zeldzaam is dat er na cryolipolyse knobbeltjes ontstaan in het behandelgebied en een verschuiving van pigment.

Nee. Cryolipolyse is een behandeling die niet pijnlijk is. U kunt wel een ongemakkelijk of oncomfortabel gevoel ervaren. Dit gevoel bestaat uit een drukkend, trekkend gevoel dat overgaat in een gevoel van kou. Vervolgens kunt u wat kramp, tintelingen en gevoelloosheid ervaren. Na afloop van de cryolipolyse behandeling zal het behandelde gebied wat doof en beurs aanvoelen.


Contraindicatie?

Diabetes patiënten, maar ook mensen die lijden aan het syndroom van Raynaud, neuropatische aandoeningen, bloedarmoede en kanker komen niet voor de behandeling in aanmerking. Daarnaast kan uw huisarts u een andere behandeling adviseren als er bij u sprake is van bepaalde actieve huidaandoeningen, spataderen, recent doorgemaakte operaties in het te behandelen gebied en een hernia. Ook als u bepaalde medicijnen gebruikt en/of bekend bent met allergieën, wordt geadviseerd om eerst met uw behandelend arts te spreken.


Welke behandeling past bij u?

Zowel liposuctie als cryolipolyse zijn behandelingen waarbij het vernietigen van vetcellen het doel is. Cryolipolyse is een geschikte behandeling voor het verwijderen van beperkte hoeveelheden vet. Wilt u een grotere hoeveelheid vet laten verwijderen, dan is liposuctie zeker een alternatief. Liposuctie is, in tegenstelling tot cryolipolyse, een operatieve ingreep waarbij u verdoofd wordt en waarvoor incisies op de te behandelen plaatsen worden gemaakt. Liposuctie kent een langere herstelperiode en geeft direct zichtbare resultaten, terwijl u bij cryolipolyse een aantal weken moet wachten voordat de eerste resultaten zichtbaar zijn. De verwijderde vetcellen komen niet terug. Gemiddeld maakt uw lichaam tussen het 13e en 18e levensjaar vetcellen aan. De aanleg hiervoor verschilt. Een vetcel kan tot 70 keer zijn originele afmeting bereiken. Vetcellen die worden bevroren en afgevoerd, blijven voor altijd weg. Dat betekent echter niet dat u na de cryolipolyse niet bezig met regelmatig bewegen en niet meer oplet op wat u eet. Voor het behoudt van het resultaat is van belang dat u geen grote gewichtsschommelingen doormaakt. Blijven bewegen en eten volgens een gezond, gevarieerd voedingspatroon is belangrijk.


10 redenen om cryolipolise te gaan doen

  1. deze zomer wil ik een bikinibody ... geen bikinistress
  2. tijd om intensief te sporten heb ik niet
  3. mijn gewicht is prima maar ik heb toch een buikje
  4. in de spiegel wil ik zien dat ik let op wat ik eet
  5. ik hou niet van naalden en wil ook geen liposuctie
  6. die vetrolletjes boven mijn jeans wil ik heel graag kwijt
  7. voor een pijnlijke herstelperiode heb ik echt geen tijd
  8. ik wil dat mijn kleding perfect past
  9. ik zoek een behandeling met blijvend resultaat
  10. ik wil mijn figuur terug van voor de zwangerschap


Waar moet u rekening mee houden?

Na een Cryolipolyse-behandeling is er geen sprake van ‘down-time’; u kunt daardoor direct verder gaan met uw dagelijkse bezigheden. Het is van groot belang dat u dagelijks, tot minimaal 4 weken na de behandeling, minimaal 2 liter water drinkt. Hierdoor worden de uiteengevallen vetcellen en de vrijgekomen afvalstoffen langzaam op een natuurlijke wijze door het lichaam zelf (via de lever en de nieren) afgevoerd. De eerste 2 maanden* verdwijnen de meeste cellen en meestal merkt u al na drie tot zes weken het effect van de behandeling. Na ongeveer zes maanden* zijn alle afgebroken vetcellen door en uit het lichaam afgevoerd. Omdat de afgebroken vetcellen langzaam en in kleine hoeveelheden worden afgevoerd, heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamscontouren aan te passen. Uw huid zal dan ook niet verslappen, maar juist steviger aanvoelen dan voorheen.


Prijzen Cryolipolise:

Losse behandeling € 150,-

3 behandelingen € 350,-

5 behandelingen € 500,-


Het beste resultaat behaald u met een kuur!


zone-traitable-par-cryolipolyse
Screenshot_20180605-134140_Facebook-1024x609
cryolipolyse-1
Cryolipolyse-resultaten
cryo-behandeling
cryolipolyse_proces
clatuu-zonesf
cryo1
7633fd0e91fb2afbed851508605c0a6d
clatuu_cryolipolyse_vetverwijder_behandeling_1
thumbnail_IMG_1438-002
zones_cryo-201x300f
cryolipolyse-2
cryolipolyse-behandeling
cryolipolyse1
763