Aromatherapie

Massage behandelingen


Aromatherapie


De massage is uitermate geschikt voo mensen die last hebben van lusteloosheid, moeheid, depressiviteit, hoofdpijn en migraine, rug, nek of schouderpijn en algemene stress klachten. Het is gericht op harmonie en evenwicht; het lichaam wordt geprikkeld en ondersteunt zo het ‘zelfhelend vermogen’.

Tijdens de ontspannende aroma massage wordt er een heerlijke (etherische) olie aangebracht. Het lichaam wordt gemasseerd door middel van effleurages en lichte knedingen. Hierdoor worden spanning en stress makkelijk losgelaten en zal u ultieme rust ervaren

De oliën hebben ieder hun eigen specifieke werking omdat dezze worden opgenomen in onze bloedstromen, door inademing of via onze huid, dit beïnvloedt ons lichaam en stimuleert ons immuniteitssysteem. Bepaalde geuren tijdens de massage zullen stimuleren en andere zullen juist een relax gevoel geven. Ook het maken van een pakking op maat is mogelijk. Een etherische olie op maat maken 30ml € 12,00 een pakking voor de onder rug maken 50 ml € 20,00 een gezichtscreme 50 ml € 20,00 een bodymilk 30 ml € 20,00 ect.


Prijzen van de Aromatherapie massages zijn:


30 minuten voor €40,-

45 minuten voor €55,-


DE BESTE KWALITEIT

Ontdek onze unieke formule


Dag in dag uit alles geven wat erin zit, iedereen heeft een eigen motivatie om maar te blijven rennen en springen. Voor de een is het zijn baan of zijn onderneming en voor de ander zijn het de kinderen of de zorg voor anderen. Door de hectiek en drukte merken we niet eens hoe stressvol onze dagen eigenlijk zijn.


Wij van Deliciae willen u volledig loskoppelen van deze zorgen, al is het maar voor een paar uurtjes of een dag. Ontspannen is niet het doel, maar het middel. Ons doel is u een ervaring bezorgen waardoor u de dagelijkse hectiek volledig los kunt laten.


Ultieme ontspanning verzorgen waardoor de tijd even stil staat.