Nieuw


Op deze pagina vind je alle nieuwe behandelingen in de praktijk.


Adres - Roermondseweg 7  6004 AN Weert


info@deliciae.nl

Tel: 06-51847738


Gay-Pride-Regenboogvlag_9FD5399F-D11B-3D4B-A658-C04C180989FB

KRX  "Gezichtsbehandelingen"

‘In harmonie met de natuur’ is het motto van Ernani Lata.


Ernani biedt alleen producten aan van hoge kwaliteit, met zoveel mogelijk natuurlijke, werkzame ingrediënten en betaalbaar voor u en voor uw klanten. Al onze producten zijn gericht op daadwerkelijke huidverbetering en doen wat ze beloven! Ernani verkoopt 100% biologische ECOCERT gecertificeerde producten. Daarnaast verdeelt Ernani het Koreaanse merk KRX. Cosmeceuticals die vegan of natuurlijk zijn met zeer hoge percentages aan werkzame stoffen.KRX Aesthetics

KRX Aesthetics,staat voor Korean Prescription (rx). Cosmeceuticals met een zeer hoog gehalte aan werkzame ingredienten. Veelal 100% vegan of natuurlijk. Volledig gericht op het aanpakken van verschillende huidproblemen. KRX richt zich op professionele salon- en klinische producten.


KRX Aesthetics werkt samen met de beste Medical Skin Professionals om veilige en effectieve producten te kunnen formuleren. De producten worden vervaardigd in een KFDA en ISO gecertificeerd laboratorium, zijn opgenomen in het CPNP en bij het Maleisische ministerie van Volksgezondheid geregistreerd. KRX is lid van de Korean Vegan Association en heeft een holistische werkvisie.


Meer informatie klik hier


EYELASH € 35,-

Lash Volume Lift, Natuurlijke wimpers krullen

Lash Volume Lift is een behandeling om de natuurlijke wimpers te liften en krullen, zonder gebruik te maken van tangen, klemmen of wimper extensions. De behandeling zal ook zorgen voor extra volume door de toegevoegde keratine, collageen en vitamine E.

De Lash Volume Lift behandeling duurt minder dan 1 uur, beschadigt de natuurlijke wimpers niet en geeft een prachtig resultaat dat ongeveer 6-8 weken zichtbaar blijft.


Het revolutionaire TUBE-SYSTEEM maakt onze LVL, als enige ter wereld, een innovatief systeem met tal van voordelen:

- Hygienischer

- Gebruiksvriendelijk

- Krachtiger

- Verbeterde formule

- Tijdsbesparend


Onze producten en deze tekst zijn van Perfecteyelash

Nieuw


Onze duo middagen


Wilt u ook een wellness middag samen beleven?


Klik dan in de balk op Duo middag

Aztec Secret Indian Healing Clay masker 100% Natuurlijke Betonine Clay - New Formula


Aztec Secret Indian Healing Claystaat bekend als ’s wereldsmeest effectieve gezichtsreiniger/body en (haar)masker. Bestaat uit100% natuurlijke calcium bentoniet klei.

Bentonietklei is een modderachtige substantie afgeleid van vulkanisch as. Het wordt soms gebruikt in de verzorgingsindustrie als gezichtsmasker of bodymasker. Bentonietklei kan ook voor haar worden gebruikt als een natuurlijke manier om vocht toe te voegen en gifstoffen te verwijderen.

De poriën worden diep gereinigd en het verstevigt de huid. Helpt het tegengaan van huidproblemen zoals acné,maar ook blauwe plekken, wonden, eczeem,psoriasis en sinaasappelhuid/cellulite.

De Indian Healing Clay wordt niet alleen gebruikt voor het gezicht en lichaam, maar ook als maskervoor het haar.


Voordelen:

– Trekt gifstoffen, onzuiverheden enophopendehaarproducten uit het haar

– Opent de haarschubben waardoor het product beter wordt opgenomen

– Helpt bij het definiëren van dekrullen

– CG vriendelijk

Onze nieuwe Areslite ice diode laser voor de totale ontharing

received_279157237678764
received_265350375751746
received_759158811907089

De Tao Qigong:


De 30 minuten: de rug massage waarbij de qigong houten gebruikt worden met na afloop een glas water..

De 45 minuten zoals de 30 met vooraf een Biologische Matcha Thee.

De 60 minuten zoals de 45 minuten waarbij de massage langer duurt.


De massage is heel ontspannend...


Taoïstme

Energetische massage is afkomstig uit oosterse landen als China, Japan en India. In deze landen is het al eeuwenlang bekend dat ieder mens een energetisch lichaam heeft en een eigen verdeling van de energie in het lichaam. In de oosterse geneeskunst is het al duizenden jaren bekend dat er door je lichaam verschillende meridianen lopen. Deze worden ook wel energiebanen genoemd. De meridianen vervoeren dan ook de energie door heel je lichaam. In deze banen kunnen weer blokkades ontstaan. Vooral in onze huidige, drukke maatschappij kan een energetische massage helpen tegen veelvoorkomende klachten als stress en spanningen die blokkades in ons lichaam veroorzaken. In ons drukke leven is het eigenlijk onmogelijk om steeds in een volledige balans te blijven. Dit komt door het drukke leven en de veelheid aan verontreinigingen, als bespoten groenten, luchtverontreiniging en hormonaal bewerkt vlees. Deze factoren zorgen allemaal voor een disbalans in ons lichaam.Maak kennis met Qi gong:


30 minuten € 45 euro

45 minuten € 55 euro

60 minuten € 65 euro

Microneedling en RF-microneedling: wat zijn de verschillen?
Van microneedling hebben de meeste mensen wel eens gehoord, maar microneedling mét radiofrequentie, dat is voor velen nog een nieuw begrip. EndyMed combineert microneedling met radiofrequentie (RF) energie. Deze behandelmethode is ontwikkeld om de voordelen van microneedling nog meer te vergroten. Bij Huidzorg Houten bieden we zowel microneedling als RF-microneedling aan. Maar welke behandeling is voor jou geschikt? We geven je graag informatie om te helpen beslissing welke techniek het beste is voor uw huid.


Wat is microneedling?

Bij microneedling wordt een vibrerende pen Dr Pen over de huid bewogen om gecontroleerde microverwondingen te veroorzaken in de vorm van microscopisch kleine gaatjes in de huid. Dit activeert de huidcellen om zich te vernieuwen en de bindweefselcellen om nieuw collageen te produceren. Op deze manier wordt de huid frisser, beter doorbloed en sterker.


Wat is RF-microneedling?

RF-microneedling maakt gebruik van speciale ‘geactiveerde’ gouden naalden om micropuncties in de huid te creëren en tegelijkertijd radiofrequente energie af te geven via deze puncties. Bij RF-microneedling worden naaldjes dus gebruikt met als doel de radiofrequentie in de lederhuid te brengen. Radiofrequentie zorgt voor de toevoeging van warmte, waardoor de productie van huidverbeterende eiwitten en enzymen zoals collageen, elastine en hyaluronzuur nog sterker is. Bekijk deze video voor meer uitleg.


Verschillen in apparaat

Microneedling passen we toe met de Dr Pen. Een heel slim en krachtig microneedling-apparaat met de beste kwaliteit naalden. Het is het eerste medische apparaat voor microneedling met de officiële keurmerken.

Bij RF-microneedling gebruiken we het speciale INTENSIF handstuk van de RF machine. Bijzonder van dit apparaat zijn de dispsables met niet-geïsoleerde gouden naalden. Dit houdt in: de afgifte van de RF warmte vindt plaats over de gehele lengte van de naald en niet alleen op het puntje van de naald. Dat maakt de RF machine heel krachtig in zijn werking en resultaten.


Verschillen in uitvoering

Bij medische microneedling wordt eerst een tussenstof of serum aangebracht en daarna glijdt de huidtherapeut in banen over de huid. De vibrerende pen geeft honderden kleine prikjes per seconden. De nieuwste inzichten omtrent microneedling zijn dat de beste klinische verbeteringen worden ervaren met een kortere werkdiepte (0,5 mm). Als behandelaar moet je je richten op de dermale-epidermale kruising in de huid, deze grens corrigeert de structuur in de huid en zorgt voor een verhoogde productie van collageen type I, III, IV, VII en XVII.


Bij RF-microneedling geven we pulsen af op de huid via een handstuk met een disposable met gouden naaldjes. Puls voor puls glijden de naaldjes soepel in de huid en zo gaan we het gehele behandelgebied nauwkeurig af. Microneedling met RF lijkt op een fractionele laser, maar de naaldjes kunnen veel dieper komen, variërend en instelbaar van 0,5 mm tot wel 5 mm. Het is voor bepaalde indicaties nodig om ook de onderlagen te behandelen. De diepte wordt ingesteld op het specifieke behandelgebied. Er wordt geen tussenstof gebruikt.


Verschillen in indicaties

De Dr Pen is een perfecte methode om restacné, rode en bruine vlekjes na acné, kleine littekentjes (minder dan 6 maanden oud) en grove poriën te verminderen. Microneedling is ook een gemakkelijke en eenvoudige huidbehandeling voor mensen met beginnende huidveroudering, die de verschijning van fijne lijntjes en rimpelvorming op een natuurlijke manier willen uitstellen.

RF-microneedling volgens de RF machine is, zoals het klinkt: intensief. Het is de meest effectieve manier om oudere acné-littekens, onregelmatige huidtextuur, striae, operatielittekens, littekens door brandwonden en andere traumalittekens te verbeteren. Bij rimpels en huidverslapping is RF-microneedling ook een stuk sterker, vanwege de werking in de diepte en de toegevoegde warmte. Als je van middelbare leeftijd bent, zal ik eerder kiezen voor RF-microneedling.


Toepasbaar bij acné?

Microneedling is vaak een ideale behandeling voor tieners en twintigers die genezen zijn van actieve acné. Zodra door de acnébehandelingen en het gebruik van goede huidproducten geen ontstekingen meer te zien zijn, stappen we vaak over op microneedling.

Wat je misschien niet zou verwachten, is dat RF-microneedling uitstekend ingezet kan worden bij actieve acné. Door de warmte van radiofrequentie krimpen de talgklieren, waardoor de talgklieractiviteit wordt geremd. De daaropvolgende vermindering van de talgproductie en afname van P. acnes bacterie, verbetert dus de huidconditie van de patiënt. Door de warmte van de naalden loop je geen risico op verspreiding van de bacterie tijdens de behandeling.


Verschillen in gevoeligheid

Microneedling voelt een beetje scherp aan, maar is prima te verdragen. Er is geen verdoving nodig.

De gevoeligheid die gepaard gaat met RF-microneedling is misschien hoger dan traditionele microneedling, maar is zeer beheersbaar met behulp topische anesthetica zoals lidocaïne, die 30 minuten voor de behandeling wordt aangebracht. Zo blijft de behandeling een prettige ervaring.

Wat zijn de overeenkomsten van microneedling en RF-microneedling?

  • Zowel microneedling als RF microneedling kunnen beide op alle locaties van het lichaam worden gebruikt.
  • Beide behandelingen vereisen een reeks behandelingen in kuurvorm voor het beste resultaat.
  • Beide behandelingen zijn veilig voor meerdere huidtypes en huidtinten.
  • Je zou het niet verwachten, maar de hersteltijd van beide behandelingen is nagenoeg hetzelfde. Meestal een paar uur tot één dag roodheid en minimale zwelling, wat erg aantrekkelijk is voor mensen met een drukke levensstijl. Littekens kunnen bij RF-microneedling wat langer rood blijven, maar dat is juist een goed teken.

Benieuwd geworden naar deze mooie behandelingen? Kom gerust langs op intakegesprek en dan vertellen we je er alles over!

Tekst 7 januari 2021 | Auteur: Dana Dijs-Bom
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het beste resultaat wordt bereikt in 4 tot 6 behandelingen. Dit is echter ook afhankelijk van het huidprobleem en de huidverzorging die je thuis gebruikt. Voor een microneedling behandeling is het daarom verstandig om een intakegesprek in te plannen, zodat we een passend advies kunnen geven.Wat zijn de kosten van een microneedling behandeling? 

RF Microneedling gehele gezicht € 125,00

RF Microneedling zone € 75,00Cryolipolise vetbevriezings actie:


Wilt u ook weer stralend aan het zwembad liggen in uw bikini?

Die kleine vet rolletjes laten verdwijnen?

Dan is een cryolipolise behandeling de perfecte behandeling voor u. Op een veilige manier bevriezen we uw vetcelen, die uw lichaam deerna zelf verwijdert.


5 behandelingen oftewel 5cm omtrek van €750 nu voor €400


Laser ontharings actie:


-Brazilian van €350 nu voor €250


-Oksels van €350 nu voor €250


-Onderbenen van €450 nu voor €350


-Bovenbenen van €450 nu voor €350


-Beide armen van €550 nu voor €450


-Gezicht van €550 nu voor €450


Dit is een jaar actie wat inhoud dat u deze prijs betaald en hiervoor 10 behandelingen krijgt in 365 dagen verspreid.


permanente-ONTHARing
Hccdf73d31f554cdd9d18f677bb2549e74
Hd6875318c1e5432c92a5d2798ff1f438g
Haaad2d07fff9474f9f605f4203ad142br
H2a3ce16680ff4b0a8fd12e89caefecccM
H3025cfd7d6154cefac6d1225242fa4dfX
H6bd705bfaaf9403592f81b109d4d763ch
Hc97d29bf03be4152af9af3d4bfd3ea12f
He9e24e17455349b6a9584baf0fc44120C

De aller nieuwste Pico Laser

532nm: Voor behandeling van epidermale pigmentatie zoals sproeten, Ouderdoms vlekken, Zwangerschaps maskers, etc.
1064nm: Voor behandeling van tattoo verwijdering, dermal pigmentatie en behandelen van bepaalde pigmentaire omstandigheden zoals Nevus van Ota en Hori's.
1320nm:Voor behandeling van mee-eter verwijderen, huidverstrakking en whitening, huidverjonging, rimpel verwijderen, krimpen poriën, acne behandeling.532nm: Pigment verjagen.

1064nm: Tattoo verwijderen: kan verwijderen zwart, blauw, bruin en rood tattoo pigmenten op Wenkbrauw, eyeline, lipline en andere delen van het lichaam.

1320nm: Skin verjonging: laser facial, grote poriën reductie, gezicht whitening, elimineren de leeftijd pigment, vlek, moedervlek, en pigment veranderingen etc.

IMG-20210712-WA0004
shutterstock_1293500437-800x300
laseren-kalknagel
165579559_892525694920136_2598073266818079132_n
165057134_892525728253466_1158153850251588893_n

QTS 980nm Diode Laser Nd:Yag


De laser speciaal voor kalknagels te behandelen. Voor meer informatie klik hier.

Omdeze nieuwe machine te introduceren zijn er actie prijzen.


Kosten van de behandeling:

8 tot 10 teennagels € 150,- per behandeling

6 tot 8 teennagels € 125,- per behandeling

4 tot 6 teennagels € 100,- per behandeling

2 tot 4 teennagels € 90,- per behandeling

1 nagel € 75,- per behandeling


Miconazolnitraat crème: € 18,95 nu voor € 15,-


De actie prijzen zijn:

8 tot 10 teennagels € 90,- per behandeling

6 tot 8 teennagels € 80,- per behandeling

4 tot 6 teennagels € 65,- per behandeling

2 tot 4 teennagels € 50,- per behandeling

1 nagel € 35,- per behandeling


Je hebt gemiddeld 3 tot 5 behandelingen nodig mocht er een zesde aan te pas komen is deze gratis!

Gezichtsbehandelingen de Prijzen:


Basic:

Deal €35 euro voor 45 min:

Oppervlakte reiniging ( milk, lotion)

Als de huid een peeling nodig heeft dan de soft peeling

Uit reiniging van de huid

De overige tijd masseren

Basic+:

Deal €35 euro voor 45 min:

Oppervlakte reiniging ( milk, lotion)

Peeling en de soft peeling

Uit reiniging van de huid

De overige tijd masseren


Enjoy:

Deal €50 euro voor 60 min:

Oppervlakte reiniging (milk, lotion)

Peeling: soft peeling of de glycolic lysing

Uit reiniging van de huid als nodig.

Het apparaat instellen op de RF of de plasma

Afsluiten met een masker, tijdens het masker kan er een massage van de handen worden gedaan

Enjoy+:

Deal €65 euro voor 60 min:

Oppervlakte reiniging (milk, lotion)

Peeling: soft peeling of de glycolic lysing

Uit reiniging van de huid als nodig.

Het apparaat instellen op de RF en de plasma

Afsluiten met een masker, tijdens het masker kan er een massage van de handen worden gedaan


Max:

Deal €75 euro voor 75 min

Oppervlakte reiniging (milk, lotion)

Peeling: soft peeling of de glycolic lysing

Als de huid het toelaat kan je met de vacuumzuig de huid uitreinigen

Uit reiniging van de huid als nodig.

Het apparaat instellen op de RF of de plasma

Afsluiten met een masker, tijdens het masker kan er een massage van de handen worden gedaan


Acne:

Deal €50 euro voor 60 min

Oppervlakte reiniging (milk, lotion)

Peeling: de glycolic lysing

Uit reiniging van de huid als nodig.

Afsluiten met een masker, tijdens het masker kan er een massage van de handen worden gedaan
Andere behandelingen schouder en of rug enz zijn in overleg tijdens een intake.

prijzen vanaf € 75,-